Hommikuklubis käis külas Revala OÜ. Revala OÜ ajaloost ja vägevatest tegemistest andis ülevaate ettevõtte tegevjuht Rein Viilu. Seekordne hommikuklubi oli eriline, kuna tegu oli esmakordselt hübriidsel kujul toimuva hommikuklubiga. Kohal olid osalejad meie juures Tammsaare Ärikeskuses, kui ka Zoomis läbi interneti. Kohapeal osalejatel oli peale esitlust võimalik ka näha kuidas tehakse pulbrijäätist, jäätisemasinaga jäätise valmistamises kätt proovida ning osaleda degustatsioonil.
Saadet tasub vaadata/kuulata eelkõige eksportijatel, sest Rein Viilul on aastakümneid kogemusi välismaale eksportimises ja 34 välisriiki eksportiv Revala turg on muljetavaldava haardega ulatudes Costa Ricast Lõuna-Koreani. Soovitusi jäi saatest kõlama mitmeid- näiteks uutel eksportijatel soovitas Rein Viilu põhirõhku panna eelkõige tootearendusele, sest hea ja innovatiivne toode müüb ennast ise ning juba kaotatud klienti on väga raske tagasi võita. Samuti soovitas ta teha võimalikult palju koostööd, sest ettevõtjad ei pea olema üksi, palju saab abi riigilt, teadusasutustelt ja ka EASist.
Juttu tuli veel vitamiinidega rikastatud veganjäätisest, Gulfood toidumessist ja paljust muust. Millest täpsemalt juttu tuli, vaata allpoolt hommikuklubi salvestisest.
Täname Rein Viilut ja Revala meeskonda huvitava, hariva ja (maitse)meeliköitva hommikuklubi esinemise eest ning soovime edu tulevastes tegemistes!